Eri taloushallinnon ohjelmistot vertailussa

Taloushallinnon ohjelmistot ovat keskeisessä roolissa yritysten arjessa, sillä ne helpottavat ja tehostavat talouden hallintaa. Tässä artikkelissa vertailemme eri taloushallinnon ohjelmistoja, jotta voit löytää juuri sinun yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Käymme läpi Visma Fivaldin, Mepcon, Lemonsoftin, Fuusorin, Fennoan ja Procountorin ominaisuuksia ja eroja.

Visma Fivaldi: Kotimainen ja toimintavarma

Visma Fivaldi on kotimainen pilvipalvelu, joka tarjoaa kattavat taloushallinnon työkalut. Fivaldin avulla voit hoitaa myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn ja seurata yrityksesi talouden kehitystä reaaliaikaisesti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti suomalaisille yrityksille, mikä takaa sen, että se täyttää kaikki viranomaismääräykset ja on helppokäyttöinen.

Fivaldi on edullinen ja monipuolinen ratkaisu, joka sopii niin pienille kuin keskisuurillekin yrityksille. Yhteistyössä kanssamme voit hyödyntää Fivaldin tarjoamat reaaliaikaisen taloushallinnon hyödyt ja tehostaa yrityksesi toimintaa.

Mepco: Monipuolinen ja joustava

Mepco on toinen suosittu taloushallinnon ohjelmisto, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet yrityksen talouden hallintaan. Mepco on erityisen tunnettu joustavuudestaan ja monipuolisista ominaisuuksistaan, jotka mahdollistavat sen räätälöinnin yrityksen tarpeiden mukaan. Ohjelmisto kattaa muun muassa kirjanpidon, palkanlaskennan ja raportoinnin.

Mepco on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat monipuolisia ja joustavia taloushallinnon ratkaisuja. Ohjelmistoa voidaan käyttää yhdessä muiden järjestelmien kanssa, mikä tekee siitä erittäin integroitavan ja skaalautuvan ratkaisun.

Lemonsoft: Kattava toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft on laaja toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa yrityksen kaikki taloushallinnon tarpeet. Lemonsoftin avulla voit hallita talouden lisäksi myös henkilöstöhallintoa, projektinhallintaa, tuotannonohjausta ja varastonhallintaa. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja kattavan ratkaisun yrityksille, jotka haluavat keskittää kaikki toimintonsa yhteen järjestelmään.

Lemonsoft tarjoaa myös pienyrittäjille suunnatun ilmaisen laskutusohjelman, LemonSmartin, joka on älykäs ratkaisu pienen yrityksen taloushallinnon tarpeisiin. Lemonsoftin moderni ERP-järjestelmä automatisoi monia prosesseja, mikä säästää aikaa ja resursseja.

Fuusor: Visualisoi datamassat

Fuusor on toimialariippumaton pilvipalvelu, joka soveltuu kaikenkokoisten organisaatioiden BI- ja budjetointitarpeisiin. Fuusorin avulla saat reaaliaikaiset tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta monipuolisten raporttien ja tunnuslukujen avulla, mikä tukee oikeiden päätösten tekemisessä.

Fuusor tarjoaa helppokäyttöisen alustan ja laajat räätälöintimahdollisuudet, joiden avulla raportit voidaan muokata vastaamaan yrityksesi tarpeita. Ohjelmisto toimii kaikilla laitteilla ilman asennusta, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen ja joustavan ratkaisun.

Fennoa: Automatisoi kirjanpidon rutiinit

Fennoa on sähköinen ja pitkälle automatisoitu taloushallinnon ohjelmisto, joka sujuvoittaa arkea ja säästää aikaa. Fennoa tekee kirjanpidon rutiineista automaattiset, sähköiset ja nopeat, mikä vähentää manuaalisen työn tarvetta ja minimoi virheiden mahdollisuuden.

Fennoa on helppokäyttöinen ja moderni ratkaisu, joka toimii niin nettiselaimessa kuin mobiilissakin. Ohjelmisto hyödyntää sähköisiä toimintoja, kuten sähköistä allekirjoitusta, mikä nopeuttaa monia arjen toimintoja ja tekee taloushallinnosta entistä tehokkaampaa.

Procountor: Moderni pilvipalvelu

Procountor on pilvipalveluna toimiva moderni taloushallinnon ohjelmisto, joka helpottaa arkeasi yrityksesi koosta tai yritysmuodosta riippumatta. Procountor tarjoaa reaaliaikaiset ja tarvittavat tiedot yhdestä järjestelmästä, mikä säästää aikaa ja tehostaa liiketoimintaa.

Procountor skaalautuu yritystoimintasi mukana ja tarjoaa erilaisia tuotepaketteja yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Ohjelmistoa päivitetään ja ylläpidetään säännöllisesti, mikä takaa sen, että se pysyy aina ajan tasalla ja vastaa yrityksesi tarpeisiin.

Palvelumme

Meillä on vuosien kokemus erilaisista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien sähköisen taloushallinnon järjestelmätoimittajien kanssa, ja käyttämistämme ohjelmistoista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat taloushallinnon palvelut, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja kehitystä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, reskontrat ja raportointi. Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelupaketti.