Fuusor BI-työkalu ja integraatiot

Fuusor BI-työkalu on moderni ja monipuolinen Business Intelligence -ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjilleen kattavat mahdollisuudet tiedon analysointiin ja raportointiin. Yksi VIEW Groupin käyttämistä taloushallinnon työkaluista, Fuusor, on suunniteltu vastaamaan erilaisten organisaatioiden tarpeisiin, ja sen avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä ja saada syvällisempiä oivalluksia liiketoiminnasta. Tässä artikkelissa käsittelemme Fuusor BI-työkalun keskeisiä ominaisuuksia ja sen tarjoamia integraatiomahdollisuuksia.

Fuusor BI-työkalun keskeiset ominaisuudet

Fuusor BI-työkalu tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset mahdollisuudet tiedon analysointiin ja raportointiin. Käyttäjät voivat kirjautua palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan ja saada juuri heille tarkoitettua relevanttia tietoa tietoturvallisesti. Nykyaikaisen käyttöliittymän ja interaktiivisten toimintojen avulla käyttäjät voivat vaihtaa tarkastelun kohteita ja aikajaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiinnon mukaan.

Fuusor mahdollistaa helpon ja turvallisen kirjautumisen. Voit kirjautua suoraan Microsoft- ja Google-tunnuksillasi (Single Sign-On) tai Fuusorin oman kirjautumisen kautta. Lisäksi palveluun voidaan määritellä kaksivaiheinen kirjautuminen (2FA), joka vahvistetaan esimerkiksi henkilökohtaisen mobiililaitteen avulla. Tämä varmistaa, että tiedot pysyvät turvassa ja vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi niihin.

Tietoturvallisuus ja pilvipalvelut

Fuusor BI-työkalu on suunniteltu tietoturvalliseksi. Palvelu tuotetaan Googlen hallinnoimilla palvelimilla, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa. Palvelinkeskuksissa noudatetaan erittäin tiukkoja tietoturvastandardeja ja ISO-sertifiointeja. Kaikki Fuusorin palvelimille kohdistuva liikenne kulkee palomuurin läpi ja liikenne on aina salattua. Salaukseen käytetään SSL- ja TLS-salausmenetelmiä, joita käytetään yleisesti arkaluontoista tietoa sisältävien selainpohjaisten sovellusten, kuten verkkopankkien ja -kauppojen, salausmenetelminä.

Kaikki Fuusorin palvelimilla oleva tieto varmistetaan. Googlen levypalvelimet ovat itsessään peilattu usealle levylle levyrikkojen varalta. Tämän lisäksi kaikesta tiedosta otetaan varmuuskopio 30 minuutin välein, 24/7, eli asiakkaan tiedot ovat palautettavissa 30 minuutin tarkkuudella koko varmuushistorian ajalta. Tämä varmistaa, että tiedot ovat aina turvassa ja saatavilla tarvittaessa.

Integraatiomahdollisuudet

Fuusor BI-työkalu tarjoaa laajat integraatiomahdollisuudet, jotka mahdollistavat sen saumattoman käytön eri järjestelmien kanssa. Fuusor voidaan integroida esimerkiksi taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon järjestelmiin. Tämä mahdollistaa tiedon keräämisen ja analysoinnin eri lähteistä, mikä parantaa päätöksenteon laatua ja nopeutta.

Integraatiot voidaan toteuttaa erilaisilla rajapinnoilla ja tiedonsiirtomenetelmillä, kuten API-rajapintojen avulla. Tämä mahdollistaa tiedon automaattisen siirron eri järjestelmien välillä, mikä vähentää manuaalisen työn tarvetta ja virheiden mahdollisuutta. Fuusor tukee myös erilaisia tiedostomuotoja, kuten Excel- ja CSV-tiedostoja, mikä helpottaa tiedon tuontia ja vientiä järjestelmään.

Joustava budjetointi ja ennustaminen

Fuusor BI-työkalu sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti. Joustavien budjettipohjien avulla voit budjetoida niin kuin raportoitkin. Esimerkiksi myynnissä voidaan budjetoida suoraan niitä asioita, mitä käytetään tarjouksissa ja sopimuksissa.

Budjetit voidaan tehdä tili- ja tiliryhmätasolla halutulla tarkkuudella, esimerkiksi päivä, viikko, kuukausi, kvartaali, vuosi. Ylemmällä tasolla tehdyt budjetit voidaan jakaa alemmille tasoille esimerkiksi suhteessa vertailulukuihin, tasan tai indeksikertoimella. Tämä mahdollistaa tarkemman ja joustavamman budjetoinnin, joka vastaa organisaation tarpeita.

Reaaliaikainen raportointi ja analytiikka

Fuusor BI-työkalu tarjoaa reaaliaikaisen raportoinnin ja analytiikan, joka auttaa organisaatioita seuraamaan liiketoiminnan kehitystä ja tekemään parempia päätöksiä. Käyttäjät voivat luoda ja muokata raportteja helposti ja nopeasti, ja raportit päivittyvät reaaliajassa. Tämä mahdollistaa ajantasaisen tiedon hyödyntämisen päätöksenteossa.

Raportit voidaan jakaa eri käyttäjäryhmille ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin käyttäjäryhmän tarpeita. Käyttäjät voivat myös porautua raporttien tietoihin ja analysoida niitä tarkemmin. Tämä mahdollistaa syvällisemmän ymmärryksen liiketoiminnan kehityksestä ja auttaa tunnistamaan mahdollisuuksia ja haasteita.

Yhteenveto

Fuusor BI-työkalu on monipuolinen ja tietoturvallinen ratkaisu, joka tarjoaa kattavat mahdollisuudet tiedon analysointiin ja raportointiin. Sen avulla organisaatiot voivat tehdä parempia päätöksiä ja saada syvällisempiä oivalluksia liiketoiminnastaan. Fuusor tarjoaa laajat integraatiomahdollisuudet, jotka mahdollistavat sen saumattoman käytön eri järjestelmien kanssa. Lisäksi se sisältää joustavat budjetointi- ja ennustamistoiminnot sekä reaaliaikaisen raportoinnin ja analytiikan.

VIEW Groupin käyttämä Fuusor BI-työkalu on suunniteltu vastaamaan erilaisten organisaatioiden tarpeisiin ja auttamaan niitä menestymään. Jos haluat lisätietoja Fuusorista tai olet kiinnostunut sen käyttöönotosta, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun organisaatiollesi.