Lue lisää uusista toimistoistamme Pasilassa ja Lempäälässä

Huhtikuussa 2024 VIEW Groupiin yhdistynyt Faktucon Oy on yli 30 vuotta toiminnassa ollut perheyhtiö, jonka juuret ovat Helsingissä. Omistajuus siirtyi vuonna 2017 Juuso Kiiverille, kun toinen perustajista Marjatta Hilpinen, myi osakekannan siskonpojalleen. Yhdistymisen myötä Juusolla on uusi rooli VIEW Groupin myyntijohtajana ja osakkeenomistajana, jonka lisäksi hän jatkaa Pasilan ja Lempäälän toimistojen luotsaamista.

Pääkaupunkiseudulta Faktucon laajensi toimintaansa vuonna 2017 Pirkanmaalle. Heidän toimistonsa palvelevat paikallisia sekä kauempaa tulevia yrityksiä hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa Messukeskuksen läheisyydessä ja RealParkissa Lempäälässä. Toimistoissa työskentelee yhteensä 9 oman alansa asiantuntijaa. Monipuolisen osaamisen myötä myös asiakkaiden toimialat ulottuvat aina IT-yrityksistä teollisuuteen ja vähittäiskaupasta ravintoloihin.

Faktucon on erikoistunut sähköisten taloushallintopalveluiden tuottamiseen pk-yrityksille. Kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden lisäksi Faktucon tarjoaa asiakkailleen verosuunnittelua, konsultointia liiketoiminnan kehittämiseen, lakipalveluita, neuvontaa yritysrahoitukseen ja ohjelmistoihin sekä talouspäällikköpalveluita. Moni tilitoimisto ei tarjoa asiakkailleen palvelua japaniksi, mutta Pasilan toimistolla onnistuu tämäkin.

Tutustu paremmin Faktuconin asiantuntijoihin ja palveluihin alla olevan linkin kautta.

https://www.faktucon.fi/