Miksi Fuusor kannattaa ottaa liiketoiminnan avuksi visualisoimaan dataa?

Tehokas ja turvallinen tietojen hallinta

Fuusor tarjoaa yrityksille tehokkaan ja turvallisen tavan hallita ja visualisoida dataa. Käyttäjät voivat kirjautua palveluun omilla henkilökohtaisilla tunnuksillaan, mikä takaa, että jokainen saa juuri hänelle tarkoitettua relevanttia tietoa tietoturvallisesti. Tämä on erityisen tärkeää, kun käsitellään arkaluontoista liiketoimintatietoa.

Palvelu käyttää Googlen hallinnoimia palvelimia, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa. Näissä palvelinkeskuksissa noudatetaan erittäin tiukkoja tietoturvastandardeja ja ISO-sertifiointeja. Kaikki liikenne palvelimille on salattua SSL- ja TLS-salausmenetelmillä, joita käytetään yleisesti esimerkiksi verkkopankeissa. Tämä varmistaa, että yrityksesi tiedot ovat aina turvassa.

Joustava ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

Fuusorin nykyaikainen käyttöliittymä ja interaktiiviset toiminnot tekevät datan tarkastelusta ja analysoinnista helppoa ja joustavaa. Käyttäjät voivat vaihtaa tarkastelun kohteita ja aikajaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiinnon mukaan. Tämä mahdollistaa syvällisemmän ymmärryksen liiketoiminnan eri osa-alueista ja auttaa tekemään parempia päätöksiä.

Lisäksi Fuusoriin voidaan määritellä kaksivaiheinen kirjautuminen (2FA), joka vahvistetaan esimerkiksi henkilökohtaisen mobiililaitteen avulla. Tämä lisää tietoturvaa entisestään ja varmistaa, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi yrityksen tietoihin.

Automaattiset laskentasäännöt ja versiohistoria

Fuusor Budjetointi tarjoaa automaattiset laskentasäännöt, joiden avulla esimerkiksi jyvitykset, vyörytykset ja tilien riippuvuudet hoituvat automaattisesti. Tämä vähentää manuaalisen työn tarvetta ja minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden. Automaattisesti tallentuva budjetin versiohistoria näyttää jokaisen budjetin tallennustilanteen ja kuka tallennuksen on tehnyt, mikä helpottaa budjetin hallintaa ja seurantaa.

Versiohistorian avulla budjetista voidaan tarvittaessa palauttaa helposti haluttu tilanne. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun halutaan tarkastella budjetin kehitystä ja tehdä tarvittavia muutoksia reaaliajassa. Kaikki Fuusorin palvelimilla oleva tieto varmistetaan ja liikenne on aina salattua, mikä takaa tietojen turvallisuuden.

Reaaliaikainen budjetointi ja ennustaminen

Fuusor Budjetointi on rakennettu saumattomasti samaan käyttöliittymään Fuusor BI:n kanssa. Tämä mahdollistaa joustavan budjetoinnin ja ennustamisen, sillä budjettipohjia voidaan rakentaa ja muokata raportoinnin puolelta tutuilla työkaluilla. Budjetointi onnistuu samalla tavalla kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Budjetit voidaan tehdä tili- ja tiliryhmätasolla halutulla tarkkuudella, esimerkiksi päivittäin, viikoittain, kuukausittain, kvartaaleittain tai vuosittain. Ylemmällä tasolla tehdyt budjetit voidaan jakaa alemmille tasoille esimerkiksi suhteessa vertailulukuihin, tasan tai indeksikertoimella. Tämä joustavuus mahdollistaa tarkemman ja realistisemman budjetoinnin.

Kassavirran suunnittelu ja ennustaminen

Fuusor Kassavirtaennuste on kassavirran suunnitteluun ja ennustamiseen kehitetty työkalu, joka auttaa yrityksiä päätöksenteossa ja varautumaan tulevaan. Kassavirtaennuste täydentää saumattomasti Fuusor Budjetoinnin ennusteominaisuuksia ja mahdollistaa esimerkiksi rullaavan budjetoinnin ja usean vuoden projektibudjetit.

Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti. Ennusteisiin voidaan lisätä investoinnit, lainan lyhennykset ja osingot. Tämä auttaa yrityksiä suunnittelemaan talouttaan tarkemmin ja varautumaan mahdollisiin muutoksiin.

Yhteenveto

Fuusor on monipuolinen ja tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä visualisoimaan dataa ja tekemään parempia päätöksiä. Sen turvallinen ja joustava käyttöliittymä, automaattiset laskentasäännöt ja reaaliaikainen budjetointi tekevät siitä erinomaisen valinnan liiketoiminnan tueksi. Lisäksi kassavirran suunnittelu ja ennustaminen helpottavat talouden hallintaa ja varautumista tulevaan.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Fuusorin käyttöönotto voi auttaa yritystäsi, ota meihin yhteyttä. Me VIEW Groupilla olemme valmiita auttamaan sinua ottamaan seuraavan askeleen kohti tehokkaampaa ja tietoturvallisempaa liiketoimintaa.