Mitä eri kotimaisia taloushallinnon ohjelmistoja on?

Taloushallinnon ohjelmistot ovat keskeinen osa yrityksen arkea, sillä ne helpottavat talouden rutiinien hoitamista ja mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan. Suomessa on tarjolla useita kotimaisia taloushallinnon ohjelmistoja, jotka vastaavat erilaisten yritysten tarpeisiin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosituimpia kotimaisia taloushallinnon ohjelmistoja ja niiden erityispiirteitä.

Netvisor – Moderni ja älykäs ratkaisu

Netvisor on moderni ja älykäs taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu helpottamaan yrityksen talouden rutiineja. Netvisorin avulla voit laskuttaa helposti ja nopeasti, hoitaa ostolaskut hetkessä ja varmistaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla. Ohjelmisto tarjoaa myös laajat integraatiomahdollisuudet, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Netvisorin etuna on sen helppokäyttöisyys ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tukevat yrityksen kasvua ja kehitystä. Ohjelmisto on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat automatisoida taloushallinnon prosesseja ja säästää aikaa arjen rutiineissa.

Visma Fivaldi – Kotimainen ja toimintavarma

Visma Fivaldi on kotimainen pilvipalvelu, joka tarjoaa yrityksille helpon tavan hallita talouttaan. Fivaldin avulla voit laskuttaa myynnit, hoitaa ostolaskut ja seurata yrityksesi talouden kehitystä reaaliaikaisesti. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti suomalaisille yrityksille, ja sen kehitys ja koodaustyö tehdään Suomessa.

Fivaldi on edullinen, monipuolinen ja luotettava taloushallinnon ohjelma, joka täyttää viranomaisvaatimukset ja tarjoaa kattavat ominaisuudet talouden hallintaan. Ohjelmisto on erityisen hyödyllinen pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat varmistaa taloushallintonsa sujuvuuden ja luotettavuuden.

Suonentieto – Maatalousneuvos maatilojen tarpeisiin

Suonentieto Oy on Suomen johtava maatilaohjelmistojen tuottaja, ja sen Maatalousneuvos-ohjelmisto on suunniteltu erityisesti maatalouden ja metsätalouden tarpeisiin. Ohjelmisto mahdollistaa tilitoimiston ja yrityksen töiden jakamisen, ja sitä voi käyttää omassa tietokoneessa, lähiverkossa tai Suonentiedon SaaS-palvelussa.

Maatalousneuvos-ohjelmalla voidaan laatia kirjanpito, tilinpäätös ja verotuksen vaatimat selvitykset ja raportit. Ohjelma sisältää tilikartan, josta löytyvät kaikki maataloudessa, metsätaloudessa ja yksityistaloudessa tarvittavat tilit, ja se auttaa ennakoimaan ja optimoimaan maksettavan veron määrän.

Fennoa – Automatisoitu taloushallinto

Fennoa on sähköinen ja pitkälle automatisoitu taloushallinnon ohjelmisto, joka sujuvoittaa yrityksen arkea ja säästää aikaa. Fennoa tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot nykyaikaisen ja helppokäyttöisen taloushallinnon tarpeisiin, ja sen avulla voit hoitaa kirjanpidon rutiinit automaattisesti ja sähköisesti.

Fennoa on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat tehostaa taloushallinnon prosessejaan ja varmistaa, että kaikki tiedot ovat aina ajan tasalla. Ohjelmisto tukee myös sähköistä allekirjoitusta, mikä nopeuttaa monia arjen toimintoja.

Lemonsoft – Monipuolinen toiminnanohjaus

Lemonsoft on kattava toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnanohjaustarpeet. Lemonsoftin avulla voit hallita talous- ja henkilöstöhallinnon lisäksi projektinhallinnan, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan. Ohjelmisto tarjoaa laajat integraatiomahdollisuudet ja on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat keskittää kaikki toimintonsa yhteen järjestelmään.

LemonSmart on Lemonsoftin ilmainen laskutusohjelma pienyrityksille, joka kattaa laskutuksen, ostolaskujen, palkanlaskennan, kassavirran ja raportoinnin tarpeet. Ohjelmisto automatisoi kaiken mahdollisen ja tarjoaa nykyaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän edut pienyrityksille.

Fuusor – Visualisoi datamassat

Fuusor on toimialariippumaton pilvipalvelu, joka soveltuu kaikenkokoisten organisaatioiden BI- ja budjetointitarpeisiin. Fuusor tarjoaa reaaliaikaiset tiedot yrityksen taloudellisesta tilanteesta monipuolisten raporttien ja tunnuslukujen avulla, mikä tukee oikeiden päätösten tekemisessä.

Fuusorissa on helppokäyttöinen alusta ja laajat räätälöintimahdollisuudet, joiden avulla raportit voidaan muokata vastaamaan yrityksen tarpeita. Ohjelmisto toimii kaikilla laitteilla ilman asennusta ja muuttaa liiketoiminnan datamassan automaattisesti selkeiksi näkymiksi, raporteiksi ja mittareiksi.

Palvelumme

Meillä on vuosien kokemus erilaisista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista, ja teemme yhteistyötä Suomen johtavien järjestelmätoimittajien kanssa. Käyttämistämme ohjelmistoista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen, ja integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat taloushallinnon palvelut, jotka tukevat yrityksen kasvua ja kehitystä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kirjanpito, tilinpäätös, verotus ja raportointi. Meillä saat palvelukseesi oman yhteyshenkilön ja taloustiimin, joka hoitaa taloushallinnon tehtävät aina juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen asti.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelupaketti. Meidän avullamme voit keskittyä ydinosaamiseesi ja yritystoimintasi kehittämiseen, kun me huolehdimme taloushallinnostasi luotettavasti ja vahvalla ammattitaidolla.