Miten Fuusor ohjelmisto toimii taloushallinnon apuna?

Joustava työkalu budjetointiin ja ennustamiseen

Fuusor Budjetointi tarjoaa kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä strategiseen suunnitteluun ja jättää monimutkaiset laskelmat ohjelmiston hoidettavaksi.

Joustavien budjettipohjien avulla voit budjetoida niin kuin raportoitkin. Esimerkiksi myynnissä voidaan budjetoida suoraan niitä asioita, mitä käytetään tarjouksissa ja sopimuksissa. Luonnollisesti myös perinteinen tilikohtainen budjetointi onnistuu yhtä hyvin. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että budjetointi voidaan tehdä tili- ja tiliryhmätasolla halutulla tarkkuudella, esimerkiksi päivittäin, viikoittain, kuukausittain, kvartaaleittain tai vuosittain.

Kassavirtatyökalu

Fuusor Kassavirtaennuste on kassavirran suunnitteluun ja ennustamiseen kehitetty työkalu, joka auttaa sinua päätöksenteossa ja varautumaan tulevaan. Kassavirtaennuste täydentää saumattomasti Fuusor Budjetoinnin ennusteominaisuuksia. Voit valita aikajänteen vapaasti, mikä mahdollistaa esimerkiksi rullaavan budjetoinnin ja usean vuoden projektibudjetit.

Ennusteisiin voidaan lisätä investoinnit, lainan lyhennykset ja osingot. Täsmentämistoiminnolla kassavirtaennuste voidaan täsmentää aina toteumien mukaan. Tämä auttaa sinua pitämään talouden hallinnassa ja varmistamaan, että yrityksesi kassavirta pysyy terveenä.

Reaaliaikainen budjetointinäkymä

Budjetoijat voivat budjetoida samaa kohdetta samaan aikaan, kohdetta ei siis tarvitse lukita tai estää muilta käyttäjiltä. Budjetoijat näkevät toisten budjetoijien syötöt ja muokkaukset reaaliajassa. Tämä reaaliaikaisuus parantaa yhteistyötä ja varmistaa, että kaikki tiimin jäsenet ovat samalla sivulla.

Budjettiin tehtävät muokkaukset päivittyvät reaaliajassa Fuusor BI -puolelle. Tämä tarkoittaa, että voit tarkastella budjetin rakentumista ja tehdä tarvittavia muutoksia nopeasti ja tehokkaasti. Reaaliaikainen näkymä auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja tekemään parempia päätöksiä.

Helppo ja turvallinen kirjautuminen

Voit kirjautua Fuusoriin suoraan Microsoft- ja Google-tunnuksillasi (Single Sign-On) tai Fuusorin oman kirjautumisen kautta. Fuusoriin voidaan määritellä myös kaksivaiheinen kirjautuminen (2FA), joka vahvistetaan esimerkiksi henkilökohtaisen mobiililaitteen avulla. Tämä varmistaa, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi yrityksesi taloustietoihin.

Fuusor pilvipalvelut tuotetaan käyttämällä Googlen hallinnoimia palvelimia, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa. Palvelinkeskuksissa noudatetaan erittäin tiukkoja tietoturvastandardeja ja ISO-sertifiointeja. Kaikki Fuusorin palvelimille kohdistuva liikenne kulkee palomuurin läpi ja liikenne on aina salattua. Tämä takaa, että yrityksesi tiedot ovat turvassa.

Osabudjeteista kokonaisbudjetti

Budjetit voidaan tehdä konsernille, yritykselle ja kohteille haluamallasi tarkkuudella. Voit budjetoida myös usean dimension tarkkuudella. Osabudjeteista muodostuu kokonaisbudjetti automaattisesti niin, että osabudjettien tarkkuus säilyy. Tämä helpottaa budjetoinnin hallintaa ja varmistaa, että kaikki osabudjetit ovat linjassa kokonaisbudjetin kanssa.

Fuusor Budjetointi hakee järjestelmistä aikaisemmat budjetit ja toteumat, joita voidaan käyttää budjetin pohjana ja vertailuna. Voit käyttää budjettivertailuna esimerkiksi edellistä tilinpäätöstä tai ajan tasalla olevaa edellisen 12 kuukauden toteumaa. Tämä auttaa sinua tekemään tarkempia ja realistisempia budjetteja.

Yhteenveto

Fuusor ohjelmisto tarjoaa monipuoliset ja joustavat työkalut taloushallinnon avuksi. Sen avulla voit tehdä tarkkoja budjetteja ja ennusteita, hallita kassavirtaa ja varmistaa, että kaikki taloustiedot ovat ajan tasalla ja helposti saatavilla. Reaaliaikainen budjetointinäkymä ja helppo kirjautuminen tekevät ohjelmiston käytöstä sujuvaa ja turvallista.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten Fuusor voi auttaa yritystäsi taloushallinnossa, ota meihin yhteyttä. Me VIEW Groupilla olemme valmiita auttamaan sinua ottamaan seuraavan askeleen kohti tehokkaampaa taloushallintoa.