Taloushallinnon ohjelmisto Fuusor tukemassa BI-tarpeita

Fuusor: Monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto

Fuusor on taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa kattavat työkalut konsernilaskentaan, raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen. Ohjelmisto on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat tarkkaa ja ajantasaista taloustietoa päätöksenteon tueksi.

Fuusorin avulla yritykset voivat automatisoida monia taloushallinnon prosesseja, kuten konsernidatan keräämisen, yhdistelyt, eliminoinnit ja valuuttamuunnokset. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää ja minimoi inhimillisten virheiden riskin. Lisäksi Fuusor tarjoaa valmiit työkalut ja integraatiot, jotka helpottavat ohjelmiston käyttöönottoa merkittävästi.

BI-tarpeiden tukeminen Fuusorin avulla

Business Intelligence (BI) on keskeinen osa nykyaikaista liiketoimintaa. Fuusor tukee BI-tarpeita tarjoamalla monipuoliset raportointi- ja analysointityökalut. Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat porautua syvälle taloustietoihin ja saada tarkkaa tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tämä mahdollistaa paremman päätöksenteon ja auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

Fuusorin BI-ominaisuudet mahdollistavat tietojen tarkastelun eri näkökulmista ja aikajaksoista. Käyttäjät voivat helposti vaihtaa tarkastelun kohteita ja porautumisen tasoa mielenkiintonsa mukaan. Tämä tekee tiedon analysoinnista joustavaa ja tehokasta, mikä on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Automatisoidut prosessit ja integraatiot

Fuusor tarjoaa laajan valikoiman automatisoituja prosesseja ja integraatioita, jotka tekevät taloushallinnosta sujuvampaa ja tehokkaampaa. Ohjelmisto voi hakea dataa joustavasti eri lähteistä, kuten ohjelmistojen rajapinnoista, tietokannoista ja tiedostoista. Tämä varmistaa, että tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Automatisoidut laskentasäännöt, kuten jyvitykset ja vyörytykset, hoituvat Fuusorin avulla automaattisesti. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää ja parantaa laskennan tarkkuutta. Lisäksi Fuusor tarjoaa automaattisen versiohistorian, joka tallentaa jokaisen budjetin tallennustilanteen ja mahdollistaa budjetin palauttamisen haluttuun tilaan tarvittaessa.

Joustava budjetointi ja ennustaminen

Fuusor Budjetointi on rakennettu saumattomasti samaan käyttöliittymään Fuusor BI:n kanssa. Tämä mahdollistaa joustavan budjetoinnin ja ennustamisen, joka on tärkeää yrityksen talouden suunnittelussa. Budjetointipohjia voidaan rakentaa ja muokata raportoinnin puolelta tutuilla työkaluilla, mikä tekee prosessista helppoa ja tehokasta.

Budjetointi onnistuu samalla tavalla kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla, mikä lisää joustavuutta. Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Esimerkiksi kassavirtaennuste auttaa yrityksiä suunnittelemaan ja ennustamaan tulevaa kassavirtaa tarkasti.

Tietoturvallisuus ja luotettavuus

Fuusor panostaa tietoturvallisuuteen ja luotettavuuteen. Ohjelmisto käyttää Googlen hallinnoimia palvelimia, jotka sijaitsevat Suomessa, Haminassa. Palvelinkeskuksissa noudatetaan erittäin tiukkoja tietoturvastandardeja ja ISO-sertifiointeja. Kaikki Fuusorin palvelimille kohdistuva liikenne kulkee palomuurin läpi ja on aina salattua.

Fuusorin palvelimilla oleva tieto varmistetaan säännöllisesti, ja kaikesta tiedosta otetaan varmuuskopio 30 minuutin välein. Tämä varmistaa, että asiakkaan tiedot ovat aina palautettavissa 30 minuutin tarkkuudella koko varmuushistorian ajalta. Näin yritykset voivat luottaa siihen, että heidän taloustietonsa ovat turvassa ja aina saatavilla.

Yhteenveto

Fuusor on monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto, joka tukee yritysten BI-tarpeita tehokkaasti. Ohjelmisto tarjoaa kattavat työkalut konsernilaskentaan, raportointiin, budjetointiin ja ennustamiseen. Automatisoidut prosessit ja integraatiot tekevät taloushallinnosta sujuvampaa ja vähentävät manuaalisen työn määrää.

Fuusorin BI-ominaisuudet mahdollistavat tarkkojen ja ajantasaisten taloustietojen analysoinnin, mikä tukee yritysten päätöksentekoa. Lisäksi ohjelmisto panostaa tietoturvallisuuteen ja luotettavuuteen, mikä varmistaa, että yritysten taloustiedot ovat aina turvassa ja helposti saatavilla. Fuusor on erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat tehostaa taloushallintoaan ja parantaa päätöksentekoaan.