TALOUSHALLINNON OHJELMISTOT KAIKKIIN TARPEISIIN

Mepco

Meillä on vuosien kokemus erilaisista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien sähköisen taloushallinnon järjestelmätoimittajien kanssa. Käyttämistämme ohjelmistoista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen, ja integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Mepcolla modernisoit palkka- ja henkilöstöhallinnon

Mepco HRM on kattava ja moderni henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan ohjelmisto. Se tarjoaa sujuvan ratkaisun mm. työsuhde- ja koulutustietojen hallintaan sekä kaikki tarvittavat toiminnot tehokkaaseen palkanlaskentaan. Ohjelmistoperheestä löytyy myös vaihtoehtoja työajanseurantaan.

Mepcossa tiedot kulkevat saumattomasti organisaation eri tahojen välillä. Työntekijöiden ja esihenkilöiden käytössä on itsepalveluportaali, jonka kautta tietojen päivittäminen onnistuu helposti. HR:llä on käytössään monipuoliset työkalut työsuhdetietojen hallintaan. Palkanlaskennan oikeellisuus paranee mm. sisälle rakennettujen toimintojen ja automatiikan avulla. Mepcosta saadaan myös tuotettua laajasti erilaisia raportteja esimerkiksi HR:n tai johdon käyttöön.

Voitte ottaa käyttöönne henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan kokonaisuuden tai pelkästään Mepco palkat. Mepco on hyvin integroitavissa myös muihin järjestelmiin. VIEW Groupilla autamme mielellämme Mepcon käyttöönotossa ja katsomme yhdessä teille sopivat ratkaisut.

Alkuun pääsemme, kun soitat meille tai kerrot tarpeistasi oheisella lomakkeella!

Jätä yhteydenottopyyntö, lupaamme olla yhteydessä 24 h sisällä!

Johanna Jämsä

Mikko Niska

Yrityksen tila
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.