VIEW Groupin liikevaihto ylittää miljardin Norjan kruunun rajan

Nopeasti kasvava pohjoismaalainen teknologia- ja taloushallintoyritys VIEW Group on saavuttanut miljardin kruunun liikevaihdon merkkipaalun. Yritys, joka perustettiin Oslossa vuonna 2004, on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja toimii tällä hetkellä jo 5 maassa ja työllistää yli 800 henkilöä.

Suurin kasvu on tapahtunut viimeisimpien vuosien aikana. Vuodesta 2019 lähtien, kun yksityinen pääomasijoittaja Explore Equity tuli mukaan sijoittajaksi, liikevaihto on kuusinkertaistunut. Kasvu on tapahtunut niin yritysostojen kuin orgaanisen kasvun myötä.

VIEW Groupin konsernijohtaja John Hugosson kommentoi kasvutarinaa:

”Toimimme hyvin jännittävällä alalla, joka kehittyy ja muuttuu vauhdilla. Miljardin rajan ylittäminen on ollut meille erittäin tärkeä merkkipaalu. Samaan aikaan katsomme tulevaisuuteen pitkällä tähtäimellä ja pyrimme ylläpitämään jatkuvaa kasvua tulevina vuosina.”

Haastamassa perinteisiä toimittajia

”Viime vuosina asiakkaidemme tarpeet ja järjestelmät ovat muuttuneet monitahoisemmiksi. Samaan aikaan yhä useammat yritykset päättävät ulkoistaa liiketoimintakriittiset tukitoiminnot. Tämä luo kysyntää laajemmalle osaamiselle, jossa me voimme tarjota palveluita päivittäisen kirjanpidon ja palkkahallinnon lisäksi myös IT-toimintoihin, järjestelmien käyttöönottoon ja BI-raportointiin” John Hugosson sanoo ja jatkaa:

”Markkinoilla näkyy trendi automatisoida jokapäiväisiä kirjanpitopalveluita tekoälyn avulla. Samaan aikaan lisääntynyt datan ja erilaisten työkalujen saatavuus mahdollistaa palvelut, joilla voidaan luoda lisäarvoa perinteisen kirjanpidon päälle.”

Yksi VIEW Groupin uusimmista hankkeista on itse kehitetty BI-ratkaisu, joka pystyy keräämään ja esittämään dataa eri järjestelmistä selkeällä ja joustavalla tavalla. VIEW Group aikoo myös laajentaa datapohjaan perustuvia neuvontapalveluitansa. John Hugosson uskoo, että tilitoimistot pystyvät tarjoamaan perinteisesti konsultointi- ja IT-yritysten tarjoamia palveluita edullisemmin ja paremmin.

”Olemme siirtymässä pelkästään numeroiden kokoamisesta niiden analysointiin, ymmärtämiseen ja tämän myötä neuvomiseen dataan pohjautuen. Monet suurimmista ja tunnetuimmista yrityksistä, jotka kenties eivät ole aikaisemmin nähneet meitä kilpailijoina, näkevät nyt paikalle tulleen jonkun, joka on nopeampi ja hyökkäävämpi sekä tarjoaa asiakkaille heille olennaisempaa tietoa” Hugosson sanoo.

VIEW Groupista

VIEW Group on nopeasti kasvava pohjoismaalainen kumppani taloushallinnossa, palkkahallinnossa, liiketoimintaoperaatioissa ja tietotekniikassa. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 2004 ja sen pääkonttori on Oslossa. Tänä päivänä VIEW Groupin liikevaihto on yli miljardi Norjan kruunua ja yli 800 työntekijää työskentelee 30 toimistossa Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Iso-Britanniassa ja Intiassa.

Ota yhteyttä:

John Hugosson, CEO VIEW Group
john.hugosson@viewgroup.no

”Olemme siirtymässä pelkästään numeroiden kokoamisesta niiden analysointiin, ymmärtämiseen ja tämän myötä neuvomiseen dataan pohjautuen. Monet suurimmista ja tunnetuimmista yrityksistä, jotka kenties eivät ole aikaisemmin nähneet meitä kilpailijoina, näkevät nyt paikalle tulleen jonkun, joka on nopeampi ja hyökkäävämpi sekä tarjoaa asiakkaille heille olennaisempaa tietoa.”