Kolme vuosikymmentä taloushallintoa

Tutustu VIEW Groupiin

VIEW Group perustettiin vuonna 2004, mutta kokemusta meiltä löytyy kolmen vuosikymmenen edestä. Kaiken toimintamme lähtökohtana ovat ihmiset, jotka tekevät sekä palvelusta että työpaikasta ainutlaatuisia.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua, jolla on kasvot

 • 3000+ tyytyväistä asiakasta
 • 100+ asiantuntijan organisaatio
 • 30+ vuotta kokemusta
 • 10 toimipistettä Suomessa
 • 200k+ käsiteltyä kuittia vuodessa
 • 200+ kahvikupillista päivässä

Arvomme ja periaatteemme

 1. Care

  Välitämme toisistamme, asiakkaistamme, yrityksestämme ja koko yhteiskunnasta.

 2. Commit

  Olemme motivoituneita ja sitoutuneita luomaan lisäarvoa asiakkaillemme ja VIEW:lle.

 3. Create

  Luomme parempia työtapoja ja muokkaamme toimialaamme kohti tulevaisuutta.

VIEW Groupin tarina tähän asti

VIEW Group on vuodesta 2004 lähtien auttanut yrityksiä virtaviivaistamaan kirjanpitoa, taloutta ja liiketoimintaprosesseja pilvipalvelusta käsin.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan arvonluontiinsa turvaamalla tulot, valvomalla kustannuksia ja kehittämällä organisaatiotaan.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään näkemyksen ja yleiskuvan avulla – reaaliajassa. Olemme keskittyneet sähköisiin toiminnanohjausjärjestelmiin. Ruotsissa ja Norjassa olemme suurin kumppani Tripletex ja Xledger -ohjelmistoille, Suomessa järjestelmävalikoimaamme kuuluvat Netvisor, Procountor, Mepco, Microsoft Business Central, Lemonsoft, Fivaldi, Fennoa, Suonentieto ja Fuusor. Tämä tarkoittaa, että meillä on erittäin hyvä järjestelmäosaaminen ja tiedämme, mitä toimintoja yritykset voivat käyttää taloutensa – ja liiketoimintaprosessiensa – tehostamiseksi.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoistaa kaikki työt meille tai tehdä osan töistä itse. Joka tapauksessa sinulla on helppo pääsy taloustietoihisi, milloin ja missä tahansa!

30+ vuotta kokemusta

Olemme hyvä sekoitus kokeneita talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisia ja usealla meistä on KTM:n tai tradenomin tutkinto sekä pätevyys, mm. KHT, KLT, PHT, tilintarkastuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, rahoituksen ja hallinnon aloilta.

Miksi valita VIEW Group?

VIEW Group on kansainvälinen yritys ja jaamme tietoa ja kokemuksia parhaista ratkaisuista asiakkaidemme eduksi kaikkialla Pohjoismaissa. On tärkeää osata yhdistää järjestelmien tuomat edut asiakkaiden tarpeisiin ja siten luoda ratkaisuja, joita asiakas ei yksin pysty tekemään. Aktiivinen ja molemminpuolinen viestintä ovat avainasemassa parhaimman ratkaisun löytämiseen sekä hyvään ja pitkään yhteistyöhön. Me VIEW Groupissa haluamme olla asiakkaillemme aito kumppani, emme ainoastaan toimittaja.

Voimakasta kasvua ja vahvoja osaajia

Tarina ja visio ovat kantaneet eteenpäin, ja tänä päivänä VIEW Group työllistää Suomessa 100+ osaajaa sekä toimii kymmenessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Pirkanmaalla löydät meidät Tampereelta sekä Onkiniemestä että Hervannasta, Ylöjärveltä, Lempäälästä, Orivedeltä ja Sastamalasta. Etelä-Pohjanmaalla toimimme Kauhavalla, Seinäjoella ja Alahärmässä. Helsingissä meidät tavoittaa Pasilasta. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, joten olet tervetullut meille maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta.

Osana pohjoismaista VIEW Group -tilitoimistokonsernia tarjoamme asiakkaillemme entistäkin kattavampaa asiantuntijaosaamista ja kansainvälistä palvelua sekä työntekijöillemme laajempia urapolkumahdollisuuksia.

Sinustako seuraava VIEW Groupin asiantuntija?

Etsimme jatkuvasti ammattilaisia talous- ja palkkahallinnon asiantuntijatehtäviin. Etsitkö harjoittelupaikkaa, haluatko tietää VIEW Groupista enemmän tai lukea loistavien työntekijöidemme uratarinoita? Lue alla olevista linkeistä lisää!

”Kiireisissäkään hetkissä ei hymy hyydy.”

Susanna Karttunen, toimistovastaava

Lue uratarina