Tervetuliaiskampanja!

Kuopion ja Etelä-Pohjanmaan uusien toimistojen kunniaksi tarjoamme tilitoimiston siirtokustannukset sinulle veloituksetta käyttäessäsi koodia SIIRTO23.

Kirjanpitopalvelut kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Tehokkaasti järjestetty taloushallinto on yksi yrityksesi menestystekijöistä. Kun ulkoistat taloushallinnon hoitamisen meille, voit huoletta keskittyä ydinosaamiseesi ja yritystoimintasi kehittämiseen. Sähköisten järjestelmien ja sujuviksi hiottujen talousprosessien ansiosta hoidamme taloushallintosi maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta.

Meillä saat palvelukseesi oman yhteyshenkilön ja taloustiimin, joka hoitaa taloushallinnon tehtävät aina juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Tiimin avulla varmistamme, että sinä ja yrityksesi taloushallinto pysyy ajan tasalla myös esimerkiksi lomien ja sairaustapausten aikana.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelupaketti!


Kuopion toimiston Jonna, Tuuli, Anna-Kaisa ja Kristiina.
Etelä-Pohjanmaan toimistovastaavat Minna, Jukka ja Meiju.

3 syytä valita Homeros-taloushallintopalvelut

Oma yhteyshenkilö ja tiimi

Oma yhteyshenkilö ja tiimi

Meillä saat palvelukseesi oman yhteyshenkilön ja taloustiimin, joka hoitaa taloushallinnon tehtävät aina juoksevasta kirjanpidosta tilinpäätökseen asti. Tiimin avulla varmistamme, että yrityksesi taloushallinto pysyy ajan tasalla myös esimerkiksi lomien ja sairaustapausten aikana.

Laadukas ja joustava palvelu

Laadukas ja joustava palvelu

Asiantuntevat taloushallintopalvelut tukemaan yrityksesi kasvua ja kehitystä! Koulutettu ja osaava henkilöstömme tuottaa kirjanpito- ja reskontrapalvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Kirjanpitäjämme ovat koulutettuja ja kokeneita, iso osa heistä on suorittanut myös KLT-tutkinnon.

Vastaamme joustavasti yrityksesi palvelutarpeisiin, jotta omaa aikaasi vapautuu yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Homeroksella on jo vuosien kokemus erilaisista sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista. Teemme yhteistyötä Suomen johtavien sähköisen taloushallinnon järjestelmätoimittajien kanssa. Näin varmistamme asiakkaillemme tehokkaat ja tarkoituksenmukaiset työvälineet talouden hallintaan. Käyttämistämme ohjelmistoista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tarpeeseen, ja integraatioiden kautta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

”Yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta, ja 100% luottamus on pitkän yhteistyön merkeissä ansaittu. Hyvä tilitoimisto on yrittäjän paras työkaveri.”

Toimitusjohtaja Elsi Ojala, Himos-Yhtiöt Oy

Näin saat palvelumme käyttöösi

 1. Yhteydenotto

  Ota yhteyttä puhelinsoitolla tai lomakkeella, ja kartoitetaan yhdessä lähtötilanne. Kerro tai syötä kampanjakoodi SIIRTO23.

 2. Sopiva palvelupaketti

  Paketoidaan teille sopivat palvelut yhteen ja sovitaan hinnoittelusta.

 3. Käyttöönotto nyt ilman kuluja

  Otamme järjestelmät käyttöön. Kampajatarjouksena huolehdimme vanhan tilitoimistopalvelun ja tietojen siirron nyt veloituksetta.

 4. Koulutus ja tutustuminen

  Tutustut omaan kirjanpitotiimiisi ja opastamme sinut järjestelmien käyttöön.

 5. Valmis palvelu ja jatkuva tuki

  Tiimisi tuella yrityksesi taloushallinto pysyy aina ajan tasalla!

Alkuun pääsemme, kun soitat meille tai kerrot tarpeistasi oheisella lomakkeella!

Muistathan lisätä lomakkeeseen tai sanoa soittaessasi koodin SIIRTO23, jolloin voit hyödyntää tarjouksemme.

Ota yhteyttä! Kuopiossa sinua palvelee Jonna ja Seinäjoella Meiju ja koko konsernia koskevissa yhteydenotoissa Johanna.

Johanna Jämsä

Meiju Takala

Yrityksen tila
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.