Asiakastarina: Himos-Yhtiöt Oy

Himos-Yhtiöt Oy on kävijämäärältään Suomen 4. suurin hiihtokeskus. Yritys tarjoaa Etelä- ja Keski-Suomen suurimmat monipuolisimmat laskettelurinteet keskellä Suomea ja se on valittu Vuoden Hiihtokeskukseksi vuosina 1995, 2001 ja 2022. Himos-Yhtiöt on perustettu vuonna 1983 ja se työllistää 20 vakituista työntekijää, talvella työntekijöitä on keskimäärin 120.

Toimitusjohtaja Elsi Ojala sanoo arvostavansa eniten VIEW Groupin (ent. Homeroksen) asiantuntemusta ja yrityksen toiveiden huomioimista. Lisäksi luotettavuus ja aikataulussa pysyminen ovat huippuluokkaa. Vuonna 2010 yritys päätti ulkoistaa kirjanpidon ja silloin yhteystyö alkoi Oriveden toimipisteeltä. Pitkän yhteistyön salaisuus on VIEW Groupin monipuolinen osaaminen ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelulla sekä tavoitettavuus tarvittaessa nopeastikin. Kehuja saavat myös sitoutuneisuus ja aito halu etsiä ratkaisuja pulmatilanteisiin.

Miksi yrittäjän kannattaa valita VIEW Group?
”Yritys voi joustavasti hoitaa itse omaan toimintamalliinsa sopivat taloushallinnon osa-alueet ja antaa loput luotettavan yhteistyökumppanin hoidettavaksi. Yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta, ja 100% luottamus on pitkän yhteistyön merkeissä ansaittu. Hyvä tilitoimisto on yrittäjän paras työkaveri”, Elsi kehuu.

”Yhteistyö on sujuvaa ja mutkatonta, ja 100% luottamus on pitkän yhteistyön merkeissä ansaittu”

Himos-logo