Uratarina: Tiina Hytönen

Tiina Hytönen, taloushallinnon assistentti

Moi! Olen Tiina Hytönen ja työskentelen VIEW Groupin Ylöjärven toimistolla taloushallinnon assistenttina. Työni koostuu erilaisten ja erikoisten yhtiöiden kuukausi-, kvartaali- ja vuosikirjanpidosta, rahaliikenteen ja reskontrien hoidosta, aina tilinpäätöksiin asti. Kaikesta mielenkiintoisesta työstä, jossa joka päivä oppii uutta.

Miten tulit VIEW Groupille töihin?
Olin tehnyt toimistotöitä vuodesta 2006 alkaen, vuonna 2020 koronan myötä työni vähenivät merkittävästi, jolloin oli aika miettiä tulevaisuuttaa ja omaa työuraa. Menin opiskelemaan Treduun taloushallinnon ammattitutkintoa ja VIEW Groupille pääsin kirjanpidonharjoittelijaksi huhtikuussa 2021. Ilmeisen hyvin on mennyt, kun valmistumiseni loppupuolella tarjottiin VIEW Groupilta töitä ja täällä ollaan.

Miten urasi VIEW Groupissa on kehittynyt?
Ura on kehittynyt eteenpäin ja paljon on suunnitelmia. VIEW Group tarjoaa hyvät urapolut kaikille työntekijöille, jotka haluavat uralla edetä. Itselläni ensimmäinen tavoite on suorittaa pätevyys tilinpäätöksien tekemisessä.

Mitkä asiat ovat VIEW Groupilla työskentelyssä parhaita?
VIEW Groupilla on hyvin avoin ilmapiiri ja erityisen tärkeänä pidän haastavassa työssä toimivaa yhteistyötä työkavereiden kanssa. Yhdenkään ongelman kanssa et jää yksin, vaan vaikeatkin ongelmat ratkeavat yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Työni on mukavan vaihtelevaa, jokainen päivä on erilainen, koska asiakkaita on laidasta laitaan. Täällä ei ”kraka” kiristä kenenkään kaulaa, kaikkia puhutellaan etunimellä.

Miksi VIEW Groupille kannattaa hakea töihin?
Täältä löytyy asianmukaiset työskentely tilat, laitteet ja ohjelmat. Hyvä ja rento ilmapiiri ja mahdollisuus edetä uralla koulutuspolkuja pitkin. Mielenkiintoinen työ!

TOP-3 VIEW Groupilla:

  • Ilmapiiri ja työyhteisö
  • Vaihteleva ja mielenkiintoinen työ
  • Kattavat urapolkumahdollisuudet

”Täältä löytyy asianmukaiset työskentely tilat, laitteet ja ohjelmat.”