Uuden toimitusjohtajan terveiset

Syystervehdys kaikille Homeroksen asiakkaille! Aloitin reilu kuukausi sitten Homeroksen uutena toimitusjohtajana ja olen käyttänyt aikaani tutustumalla sekä liiketoimintaan että ihmisiin ja vieraillut jo kaikilla Homeroksen toimistoilla. On ollut ilo päästä tapaamaan myös muutamia asiakkaita ja kuunnella heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Jatkossa toivottavasti tapaan teitä lisää.

Olemme osa pohjoismaista VIEW Group -konsernia ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita. Laajennamme palvelukirjoamme myös talouspäällikkö/controller sekä BI-palveluihin kehittämällä tuotteistustamme, rekrytoimalla uusia osaajia ja kuuntelemalla tarkasti asiakastarpeita. Ensi vuoden aikana tulemme varmasti laajentumaan Suomessa uusille paikkakunnille, mutta siitä kerromme lisää myöhemmin.

Oma taustani on vahvasti taloushallinnossa ja erilaisten CFO roolien kautta ymmärrän hyvin yritysten tarpeita. Kirjanpito on sähköistynyt ja muuttunut paljon viime vuosina ja tässä muutoksessa haluamme olla edelläkävijöitä ja auttaa asiakkaitamme hyödyntämään parhaita järjestelmiä ja käytäntöjä. Kehityksen kärjessä pysyminen vaatii meiltä itseltämme myös paljon, ja tämän eteen olemme valmiita tekemään töitä ja kehittämään osaamistamme.

Toivotan kaikille asiakkaillemme mukavaa syksyä ja menestystä liiketoiminnassa!

Jaakko Kaidesoja
toimitusjohtaja