Jaakko Kaidesojan jouluterveiset

Hyvää joulun odotusta kaikille. Vuosi on ollut yhtiössämme työntäyteinen ja tuonut mukanaan jonkin verran muutoksiakin. Näkyvimpänä varmasti nimemme muuttuminen Homeros Oy:stä VIEW Group Oy:ksi. Myös itselleni vuosi on tuonut muutoksen ja nyt on takana muutama kuukausi yhtiön toimitusjohtajana. Tänä aikana olen päässyt tutustumaan sekä työntekijöihimme että asiakkaisiimme. Molemmista on jäänyt hyvä tunne, asiakaspalaute on ollut voittopuolisesti hyvää ja työtä on tehty isolla sydämellä.

Tärkeintä työssämme ovat tyytyväiset asiakkaat sekä tyytyväinen henkilöstö. Molemmat ruokkivat toinen toisiaan. Osaava ja motivoitunut henkilöstö tuo asiakkaalle lisäarvoa ja onnistumiset tuovat työn iloa, joka puolestaan auttaa jaksamaan paremmin myös näin kaamosaikana. Asiakkaan arvostus on hankittava joka päivä. Virheiden sattuessa – ja välillä niitä sattuu – on tärkeää yhdessä löytää ratkaisu haasteisiin ja pyrkiä tutkimaan virheiden juurisyyt. Asiakaspalaute on meille arvokasta. Se auttaa onnistumaan ja sen avulla pääsemme aina vain parempiin tuloksiin.

Joulun aika suo henkilöstölle pienen levon hetken. Vuodenvaihde on aina tiivis rupeama ennen kuin tahti edelleen kiihtyy kohti kevään tilinpäätösaikaa. Nyt onkin aika hengähtää ja nauttia joulun rauhasta omien läheisten kanssa.

Lämmin kiitos kaikille työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluvasta vuodesta ja oikein tuloksellista uutta vuotta meille kaikille!

Jaakko Kaidesoja
Toimitusjohtaja