VIEW Group Oy laajenee pääkaupunkiseudulle ja vahvistaa läsnäoloaan Pirkanmaalla

VIEW Group Oy ja Faktucon Oy ovat 3.4.2024 allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Faktucon Oy liittyy osaksi VIEW Groupia. Faktuconin toimitusjohtajasta Juuso Kiiveristä tulee järjestelyn myötä VIEW Groupin osakas sekä VIEW Suomen organisaation myyntijohtaja. Lisäksi hän vastaa jatkossakin Pasilan sekä Lempäälän yksiköiden toimintojen johtamisesta.

Yhdistymisellä osapuolet parantavat palvelukykyään pienten ja keskisuurten sähköisten taloushallintoasiakkaitten segmentissä ja tarjoavat yrityksille luotettavan ja kilpailukykyisen kumppanivaihtoehdon.

”On hienoa saada Faktuconin kaltainen yritys osaksi VIEW:n kasvutarinaa”, iloitsee VIEW Groupin toimitusjohtaja Jaakko Kaidesoja.  ”VIEW:n toimistoverkosto laajenee yhdistymisen myötä pääkaupunkiseudulle ja vahvistamme entisestään läsnäoloamme Pirkanmaalla”, toteaa Kaidesoja ja jatkaa. ”Saamme lisäksi erittäin ammattitaitoiset tekijät osaksi asiantuntijatiimiämme ja pystymme tarjoamaan Faktuconin nykyisille asiakkaille uusia palveluita VIEW:n tuotevalikoimasta.” On ilo toivottaa Juuso Kiiverin johtama Faktucon osaksi VIEW-perhettä”.

”Vahvuutemme on aina ollut erinomainen asiakaspalvelu sekä kyky tarjota asiakkaillemme juuri heidän tilanteisiinsa parhaiten sopivat ratkaisut. ” Yhdistyminen VIEW:n kanssa antaa meille leveämmät hartiat panostaa laatuun sekä liiketoiminnan kehittämiseen ja varmistaa jatkossakin kilpailukykyiset ja toimivat ratkaisut asiakkaillemme”, kertoo Faktuconin toimitusjohtaja Juuso Kiiveri. ”Palvelemme kaikkia nykyisiä asiakkaitamme jatkossakin samoista toimipisteistä tuttujen asiantuntijoittemme voimin, joten asiakkaamme voivat luottaa taloushallintonsa hoitamisen osaaviin käsiin entiseen tapaan”, korostaa Juuso Kiiveri lopuksi.

Molemmat toteavat, että yhdistymistä vauhditti yhteinen arvomaailma, yhdistymisestä saatava synergia sekä tahtotila vahvistaa palvelukykyä erityisesti pienten ja keskisuurten Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toimivien sähköisten asiakkaitten segmentissä.

VIEW Group on vuonna 2004 Norjassa perustettu yhtiö, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Iso-Britanniassa. VIEW:n strategiana on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi taloushallinnon ja toimistojen IT-ratkaisujen yhteistyökumppaniksi asiakkailleen. VIEW:n palveluksessa työskentelee yli 800 asiantuntijaa 30 toimistossa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oslossa.  Suomessa VIEW toimii VIEW Group Oy -nimellä ja sen palveluksessa on yli sata taloushallinnon asiantuntijaa kahdeksassa toimipisteessä.

Faktucon on monipuolinen ja osaava, alalla yli 30 vuotta toiminut taloushallinnon asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluiden lisäksi mm. verosuunnittelu- ja talouspäällikköpalveluita asiakkailleen. Faktuconilla työskentelee yhdeksän asiantuntijaa kahdessa eri toimipisteessä.


VIEW Group Oy