Uratarina: Lassi Pelli

Lassi Pelli, palvelupäällikkö

Toimin osana VIEW Groupin asiantuntijatiimiä. Enimmäkseen työtehtäväni keskittyvät controller- ja talouspäällikköpalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Myös monet muut erilaiset asiantuntijaa vaativat taloushallinnon kysymykset ja tehtävät kuuluvat usein työpäivääni.

Miten tulit VIEW Groupille töihin?

Työskentelin toisessa yrityksessä hyvin samankaltaisissa työtehtävissä, kun VIEW Group oli minuun yhteydessä ja tarjosi nykyistä palvelupäällikön työtehtävää. Muutaman keskustelun jälkeen minulla oli selkeä kuva siitä, mitä VIEW Groupilla olisi minulle tarjota niin nykyhetken kuin mahdollisesti tulevaisuutenikin työuralle. Tästä vakuuttuneena aloitinkin nykyisessä työtehtävässäni VIEW Groupilla hieman alle vuosi sitten.

Mitä työpäiväsi sisältävät?

Päiväni sisältävät enimmäkseen controller-, talouspäällikkö- ja muiden asiantuntijapalveluiden tuottamista VIEW Groupin asiakkaille. Olen myös ollut mukana erilaisissa VIEW Groupin sisäisissä projekteissa ja auttanut kollegoitani erityisesti sellaisissa asiakkuuksissa, joissa viestintä hoidetaan pääosin englanniksi.

Miten VIEW Group on muuttunut vuosien mittaan?

Olen työskennellyt VIEW Groupissa vajaan vuoden verran. Tänä aikana olemme yhä systemaattisemmin ja organisoidummin pyrkineet tarjoamaan asiakkaillemme nimenomaan asiantuntijapalveluita perinteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi ja tueksi.

Mitkä asiat ovat VIEW Groupilla työskentelyssä parhaita?

Pidän siitä, että VIEW Groupilla on saanut työskennellä hyvin vapaasti. Omalle harkinnalle ja organisoinnille on annettu paljon tilaa. Töitä saa tehdä hyvin itsenäisesti, kunhan ne hoituvat. Kollegoilta on saanut hyvin apua, jos sitä on tarvinnut.

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia tai unelmia sinulla on työhön liittyen?

Haluan jatkossakin kehittyä ammattilaisena ja oppia paljon uutta. Toiveenani on myös urakehitys kohti yhä vastuullisempia ja haastavampia työtehtäviä.

Miksi VIEW Groupille kannattaa hakea töihin?

VIEW Group on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä toimija taloushallinnon palveluiden tarjoajana, jossa on vähäinen byrokratian määrä ja mukavat sekä ystävälliset kollegat. VIEW Groupilla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan hyvin monipuolisiin taloushallinnon työtehtäviin ja projekteihin oman kiinnostuneisuuden ja osaamisen näkökulmasta.

TOP 3 VIEW Groupilla

  • Kehittymismahdollisuudet
  • Itsenäisyys
  • Osaavat kollegat

”Haluan jatkossakin kehittyä ammattilaisena ja oppia paljon uutta.”