Uratarina: Eveliina Teerinkoski

Eveliina Teerinkoski, kehitysjohtaja

Hei! Olen Eveliina Teerinkoski ja työskentelen pääosin etänä kotoa, toimipisteeni on Onkiniemi. Tällä hetkellä toimin VIEW Groupin kehitysjohtajana. Työpäiväni täyttyvät niin sisäisistä touhuista kuin asiakastöistäkin. Olen mukana lähes kaikissa VIEW Groupin toimintaa kehittävissä projekteissa, joiden puitteissa teen suunnittelua, neuvontaa, ohjeita ja käytännön toimenpiteitä. Teen lisäksi asiakastöitä niin omien ihanien asiakkaitteni kirjanpidon ja neuvonnan kuin myös erilaisten asiantuntijaprojektien muodossa.

Miten tulit VIEW Groupille töihin?
Olen tullut alun perin töihin vuonna 2014 EK-Tileihin, jonka VIEW Group (ent. Homeros) osti vuonna 2020. Tuolloin olin vielä opiskelemassa yliopistossa vero-oikeutta ja opintojen loppuvaiheessa syksyllä 2018 laitoin muutamia avoimia työhakemuksia tilitoimistoihin. Kolme päivää hakemuksen lähettämisen jälkeen istuin jo EK-Tilien hallituksen edessä ja muutama viikko sen jälkeen alkoivat työt Oriveden ja myöhemmin Sastamalan toimistolla koulun ohessa. Olen äärimmäisen onnellinen ja etenkin onnekas, että juuri EK-Tileiltä vastattiin avoimeen hakemukseeni. Olen oppinut tällä matkallani ihan kaiken, mitä alalta osaan ja tiedän.

Miten urasi VIEW Groupilla on kehittynyt?
Ensimmäinen nimikkeeni taisi olla taloushallinnon assistentti. Siitä nimikkeet ovat vuosien mittaan muuttuneet useaan otteeseen. Olen toiminut taloushallinnon asiantuntijana ja toimistovastaavana, kehityspäällikkönä ja nyt viimeisimpänä kehitysjohtajana. Matka on kohta yhdeksän vuoden ajan ollut huikea ja ura kehittynyt lopulta toivomallani tavalla. Tulevaisuudessa toivon voivani auttaa VIEW Groupia yhä eteenpäin. Tällä hetkellä minulla ei ole jatkokoulutussuunnitelmia. Ensisijassa haluan pitää osaamistani ajan tasalla ylläpitokoulutuksilla tarpeen mukaan.

Mitkä asiat ovat VIEW Groupilla työskentelyssä parhaita?
Ehkä yksi tärkein asia työssäni on sen monipuolisuus. Työtehtäviä ja projekteja on hyvin erilaisia, tylsää ja tasaista ei ole koskaan! Käytännössä opin uutta ainakin lähes päivittäin, kun selvittelen ja ratkon niin sisäisiä asioita kuin asiakkaiden kysymyksiä. Olen hieman erakko, joten nautin siitä, että meillä on mahdollisuus tehdä etätöitä. Esimerkiksi nyt kirjoitan tätä mökillä Puolangalla. Yksin puurtamisen vastapainoksi meillä on kuitenkin myös aivan mahtavia ihmisiä töissä. Siksi rikkaus on myös päästä ainakin muutaman kerran viikossa käymään tapaamaan työkavereita toimistoilla, joilla jokaisella on oma hyvä fiiliksensä.

Miksi VIEW Groupille kannattaa hakea töihin?
Mielestäni meillä VIEW Groupilla on todella monta juttua, joiden vuoksi meille kannattaa hakea töihin. Itselleni niistä tärkeimpänä nostaisin monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseään ja työnkuvaansa, joustavuus esimerkiksi juuri etätyömahdollisuuden muodossa ja todella kattavat henkilökuntaedut ja hyvät työvälineet. Eikä yhtään liikaa voi myöskään korostaa sitä, että ihmiset meillä ovat hyviä tyyppejä ja meistä pidetään huolta.

TOP-3 VIEW Groupilla:

  • Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Joustavat työntekomahdollisuudet
  • Toimivan tiimin tuki

”Ihmiset meillä ovat hyviä tyyppejä ja meistä pidetään huolta.”