Uratarina: Mervi Mattila

Mervi Mattila, taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntijana teen osakeyhtiöiden kirjanpitoja ja jonkin verran palkanlaskentaa.

Miksi alkujaan kiinnostuit alasta?

Peruskoulusta lähtien olen ollut kiinnostunut seuraamaan oman talouden menoja. Opiskelin yliopistossa vakuutustiedettä, mutta laskentatoimi kiinnosti sivuaineena. Työskenneltyäni vuosia Kelassa erilaisia määräaikaisia jaksoja koin, että taloushallinnon alalla olisi monipuolisemmat työllistymismahdollisuudet. Työvoimatoimiston kurssin ja siihen sisältyneen harjoittelujakson avulla alan vaihto onnistui yllättävän helposti.

Mitä työpäiväsi sisältävät?

Työpäiväni kuluvat pääasiassa asiakkaiden kirjanpidon tehtävien ja niihin liittyvän sähköpostiviestinnän parissa. Lasken osan asiakkaideni palkat. Kaikki asiakkaani ovat sähköisiä ja kirjanpidot Netvisorissa.

Mitkä asiat ovat VIEW Groupilla työskentelyssä parhaita?

Saa tehdä töitä etänä ja vapaasti aikatauluttaa työtehtävänsä. Toimenkuva on monipuolinen ja lähes joka päivä oppii jotain uutta.

Mitä tulevaisuudensuunnitelmia tai unelmia sinulla on työhön liittyen?

Tarkoitus on osallistua tämän kevään KLT-valmennukseen ja päästä syksyllä läpi tentistä. Valmennuksen jälkeen voisin tutustua controllerin tehtäviin.

Miksi VIEW Groupille kannattaa hakea töihin?

Täällä on todella lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Työntekijät kohdataan ihmisinä ja heidän toiveitaan huomioidaan. Olen kokenut johdon toiminnan positiivisena ja avoimena.

TOP 3 VIEW Groupilla

  • Vapaus aikatauluttaa tehtävänsä
  • Etätyömahdollisuus
  • Lämmin ja ystävällinen ilmapiiri

”Täällä on todella lämmin ja ystävällinen ilmapiiri. Työntekijät kohdataan ihmisinä ja heidän toiveitaan huomioidaan.”